akciós termékeink

Regisztráció

Ha Ön még nem regisztrált felhasználónk, az alábbi adatok kitöltésével regisztráltathatja magát adatbázisunkban. A számlát az itt megadott névre és címre állítjuk ki.

* = Kötelezően kitöltendő adatok.
 
Felhasználói adatok
 
E-mail cím*: 
Felhasználói név*: 
Jelszó*:    Minimum 6 karakter
Jelszó megerősítése*: 
Név / Cégnév*: 
Adószám: 
Telefon*: 
 
Számlázási cím
 
Irányítószám*: 
Település*: 
Cím*: 
 
Szállítási cím (csak akkor kell kitölteni, ha eltér a számlázási címtől)
 
Irányítószám: 
Település: 
Cím: 
 

Üdvözöljük az iWay.hu parfümáruház információs oldalán.

Kérjük, online parfüm megrendelése előtt tájékozódjon az internetes parfüm rendelés általános feltételiről, az alábbi szövegrész elolvasásával. Parfüm webáruházunkban folyamatos akciókkal, kizárólag eredeti, női és férfi parfümökkel igyekszünk kielégíteni online parfüm vásárlóink igényeit. Webáruházunkban megtalálhatóak a legkeresettebb parfümmárkák és folyamatosan frissülő árukészlettel várjuk kedves vásárlóinkat. Válogasson kedvére széles kínálatunkból, parfüm akcióinkból és vásároljon eredeti férfi, női és unisex parfümöt kedvező áron az iWay parfümáruháztól.

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK:

A megrendelések feladása az iWay Kft. webshopjában, kizárólag elektronikus útona www.parfumaruhaz.hu webcímen keresztül, regisztrációt követõen lehetséges. Telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket nem áll módunkban elfogadni.

A webshopban minden olyan személy vásárolhat, aki megfelelõen kitölti a regisztrációs ûrlapot és elfogadja jelen üzletszabályzatunkat.

A webshopban feltüntetett árak forintban értendõek, az ÁFA-t tartalmazzák és kizárólag a Magyar Köztársaság területén érvényesek.

Az iWay Kft. minden tõle telhetõt megtesz, hogy a weblapon megjelenõ információk a valóságnak megfeleljenek, azonban esetlegesen technikai, adatrögzítési hibák elõfordulhatnak. Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy az ilyen technikai, adatrögzítési hibák esetén az iWay Kft. ajánlati kötöttsége nem áll fenn. Ennek megfelelõen, amennyiben technikai hiba miatt téves ár jelenik meg az áruházban, az áru elküldése elõtt egyeztetés végett telefonon (vagy e-mail-ben) megkeressük Önt. Ennek hiányában az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek.

A feltüntetett vételár nem minõsül szerzõdéskötésre irányuló közvetlen ajánlattételnek, a változás jogát fenntartjuk. Az iWay Kft. jogosult a megrendelés 2 munkanapon belüli visszautasítására ill. törlésére (automatikus visszaigazolás ellenére is).

A webshopban feltüntetett adatok helyességéért, és az esetleges elírásokból eredõ károkért az iWay Kft. nem vállal felelõsséget. A hibák, elírások, kihagyások elõzetes figyelmeztetés nélküli kijavításának jogát fenntartjuk!

Ha a feltüntetett adatok nem nyújtanak elegendõ információt a termékrõl, vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatban bármilyen kérdése, észrevétele van, kérjük érdeklõdjön illetve jelezze azt a "Kapcsolat" menüpont alatti elérhetõségeink bármelyikén.

Az weboldalon található valamennyi tartalom, információ, leírás, fotó stb. az iWay Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezi. Az oldal design elemei az iWay Kft. szerzõi jogvédelme alatt állnak.

A jelen nyilatkozatban nem szabályozott kérdésekre a hatályos jogszabályi elõírások rendelkezései az irányadóak.

 

BÖNGÉSZÉS, REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGRENDELÉS

Böngészés

A webshopban lehetõsége van rendelés feladása nélkül is tájékozódni termékeinkrõl. Ilyen esetekben személyes adatainak megadására sincs szükség.

Regisztráció

A kiválasztott termék megrendelésének elõfeltétele a sikeres regisztráció. Ehhez nem kell mást tennie, mint a Regisztráció menüpontra kattintva kitölteni a szükséges adatokat. A regisztráció sikerességérõl és felhasználói jelszaváról e-mailben tájékoztatjuk. Regisztrációjával hozzájárul adatai iWay Kft. általi nyilvántartásba vételéhez és kezeléséhez az „Adatvédelmi tájékoztató” menüpontban meghatározottak szerint.

Megrendelés

A kiválasztott termékeket a "Kosárba" gomb megnyomásával helyezheti el kosarában. Amennyiben ezt előtte nem tette meg, a vásárlás folytatásához be kell jelentkeznie. Csak így tudja a fizetési és átvételi módot kiválasztani illetve a rendelését feladni. Megrendelésének megérkezéséről – annak főbb adataival – e-mailben automatikus visszaigazolást küldünk. Amennyiben a visszaigazolás 48 órán belül nem érkezik meg, Ön mentesül az ajánlati kötöttsége alól. Előfordulhat, hogy az automatikus visszaigazolás megérkezik ugyan, de a megrendelt termék időközben a raktárkészletből elfogyott és annak beszerzésére lehetőség nincs. Ha a termék nem áll rendelkezésre, erről haladéktalanul tájékoztatjuk Önt telefonon vagy e-mail-ben.

Tájékoztatjuk, hogy megrendelése elküldésével az iWay Kft. általános szerződési feltételeit is elfogadta. A megrendelés iWay Kft. általi elfogadása – melyről értesítést küldünk - interneten, magyar nyelven kötött, de nem aláírt szerződésnek minősül. Megrendelése tartalma archiválásra kerül, és utólagosan hozzáférhető, regisztrációja törléséig visszakereshető.

Kérjük, hogy adatai megadásánál fokozottan figyeljen azok helyességére, megrendelésének megfelelő teljesítése érdekében! Amennyiben a megrendeléshez szükséges adatait hibásan adta meg vagy azokban a regisztrációt követően változás történt, úgy azt megrendelésének elküldése előtt feltétlenül javítsa, módosítsa! (adatok módosításának menetét le kell írni!)

A hiba kijavításának, vagy a megváltozott adat módosításának elmulasztásából fakadó károkért felelősséget nem vállalunk.

Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén az iWay Kft.-t kártérítési kötelezettség nem terheli. 

SZÁLLÍTÁSI MÓD ÉS ÁRUÁTVÉTEL

Webshopunkban kétféle átvételi mód közül választhat:

1.)    A rendelt termékek elõzetes értesítés és egyeztetés után személyesen átvehetõk ügyfélszolgálati irodánkban, az alábbi címen:

           1134, Budapest Botond utca 13.

             H – P :   10 – 17

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy irodánkban nem tartunk árukészletet, ezért kizárólag az értesítésben megjelölt idõponttól és kizárólag az abban megjelölt csomagot tudjuk átadni!

Amennyiben a megrendelt árut a megrendeléstõl számított 5 napon belül nem veszik át, azt a megrendelést semmisnek tekintjük.

2.)    Házhozszállítás futárszolgálattal

Házhozszállításnál leghamarabb a rendelést követõ 2. napon veheti át a megrendelt termékeket az Ön által megadott címen. A csomag feladásáról e-mailben értesítjük. Megrendelését a  GLS  futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz, mely a csomag feladását követõ munkanapon 8 – 17 óra között szállítja ki Önnek, a megrendeléskor megadott címre,  elõzetes egyeztetés nélkül. Így felhívjuk szíves figyelmét, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol a napközbeni csomagátvétel megoldott. Továbbá  – amennyiben ez lehetséges – adjon meg telefonszámot, amelyen felvehetik Önnel a kapcsolatot, ha a kézbesítés során bármilyen probléma adódna.

Futárszolgálattal történõ kiszállítás esetén a díjak az alábbi feltételek szerint alakulnak:

 

UTÁNVÉTTEL :  990 Ft

FIZETÉSI MÓDOK

1.)    Személyes átvétel esetén a fizetés módja: készpénz.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy irodánkban jelenleg csak készpénzben tud fizetni, valamint ez a fizetési mód kizárólag személyes átvétel esetén lehetséges!

2.)    Amennyiben az áru kiszállítását kéri, ebben az esetben fizethet utánvéttel, amit a futárcég alkalmazottjával rendezhet számla ellenében,

      illetve fizethet elõutalással is a következõ bankszámlaszámra:

IWay Kft.

            MKB Bank Zrt.: 10300002-10605702-49020013

Utalvánnyal, bankkártyával történõ fizetésre nincs lehetõség!

 

Adatvédelem

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a szerződés teljesítése és feltételeinek későbbi bizonyítása céljából adatit tároljuk, azt harmadik félnek át nem adjuk. Kivéve: a megrendelések teljesítéséhez szükséges alvállalkozók (pl. kiszállítás) igénybevétele. Az alvállalkozók azonban az átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, továbbadni.

A regisztrációs űrlap elküldésével a felhasználó kifejezetten hozzájárul adatai iWay Kft. általi nyilvántartásba vételéhez és kezeléséhez a törvényi előírások betartása mellett. Tekintettel arra, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, hozzájárulását önként és határozott időre adta(a szolgáltatás teljesítéséhez szükséges időre), nevének, címének, e-mail címének felhasználását mindaddig folyamatosnak tekintjük, amíg Ön azok törlését írásban nem kéri. A regisztrációkor illetve a vásárláskor az adatbázisban rögzítésre, tárolásra került adatokat az iWay Kft. saját belső felhasználására, statisztikák készítése céljából elemezheti. A felhasználó a regisztrációs űrlap kitöltésével hozzájárul,hogy az iWay Kft. a regisztrációt követően hozzájáruló engedélyezést kérő e-mailt küldjön egy későbbi hírlevél feliratkozáshoz.

 

Az iWay Kft. által gyűjtött személyes adatok kezeléséről bármikor tájékoztatást kérhet, illetve az alábbi elérhetőségek egyikén hozzájáruló nyilatkozatát visszavonhatja, vagy adatai törlését, helyesbítését kérheti:

1134, Budapest Botond utca 13.

Telefonszám: 06-70-625-3985

E-mail: info@iway.hu

Az iWay Kft., mint adatkezelő teljes mértékben eleget tesz az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben (Infotv.) foglalt előírásoknak.

 

A vásárlástól való elállás joga  

A vevőnek jogában áll a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a vásárlástól elállni.

Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Az elállási határidő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi. Ha Ön elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre:

Postacím:        1134, Budapest Botond utca 13.

E-mail:              info@iway.hu

 

Ebből a célból felhasználhatja a honlapunkon megtalálható elállási nyilatkozat-mintát vagy benyújthatja az elállási szándékát egyértelműen kifejező egyéb nyilatkozatát is. Az elállás megérkezéséről elektronikus levélben visszaigazolást küldünk Önnek.

 

Ön határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát.

 

Ön nem gyakorolhatja elállási jogát a lezárt csomagolású parfüm tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

 

Az elállás joghatásai

Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.) A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket.

 

Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli.

 

Ön felelősségre vonható a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be. Ennek értékét köteles részünkre megtéríteni.

 

Elállási nyilatkozatminta

(csak a szerződéstől való elállási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)

 

Címzett neve: iWay Kft.

Székhelye: 1134, Budapest Botond utca 13.
Telefonszám: 06-70-625-3985
E-mail: 
info@iway.hu

 

Alulírott kijelentem, hogy gyakorlom elállási jogomat az alábbi termék/ek adásvételére irányuló szerződés tekintetében.

 

Termék(ek) megjelölése:

Megrendelés időpontja:

Termék átvétel időpontja:

 

A fogyasztó neve:

A fogyasztó címe:

A fogyasztó aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)

 

Kelt

 

Az elállási jog gyakorlása során a Ptk. által szabályozott alapelveknek (így különösen jóhiszeműség, rendeltetésszerű joggyakorlás) érvényesülniük kell. Ezen joggyakorlás a megrendelő részéről nem vezethet a joggal való visszaéléshez (Polgári törvénykönyv 5. §).

 

Kérjük, hogy amennyiben élni kíván elállási jogával, a termékeket, előzetesen egyeztetett időpontban jutassa vissza.

 

 

Felelősség korlátozás:

Az iWay Kft internetes áruházán keresztül történő vásárlás esetén feltételezi a vevő részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását. Így a vevő köteles számítógépének biztonságos használatáról és az azon tárolt adatok védelméről gondoskodni.

Az iWay Kft. előzetes bejelentés és indoklás nélkül módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait. Minden módosítás a megjelenés időpontjában lép életbe.

Az iWay Kft. nem vonható felelőségre semmilyen külső vagy közvetlen hibáért, kárért. (pl: üzemzavarból, információtovábbítási késedelemből adódó, vírusok okozta, vonal, vagy rendszerhibából adódó kár)

Szerzői jogvédelem:

www.iway.hu domain név kizárólagos tulajdonosa az iWay Kft.

www.iway.hu weboldal szerzői jogvédelem alatt áll. A megjelenített tartalom részét vagy egészét saját, személyes használattól eltérő célra kizárólag a jogosult iWay Kft. előzetes írásbeli engedélye alapján lehet bármilyen formában felhasználni.

Az oldalon található képek csak illusztrációk, nem minden esetben fedik a valóságot.

Az eladó adatai:

     - Cégnév: iWay Kft.

     - Ügyfélszolgálat : 1134, Budapest Botond utca 13.
     - Székhely: 1134, Budapest Botond utca 13.
     - Adószám: 14908035-2-41
     - Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-925548
     - Telefonszám: 06-70-625-3985
     - E-mail: info@iway.hu

     - Cégünket a Budapest Főváros XIII. kerületi Polgármesteri Hivatal Igazgatási osztálya az alábbi számmal vette nyílvántartásba :  XIII/9510/2011/B

 

A tárhelyet biztosító tárhelyszolgáltató adatairól itt tájékozódhat: www.parfumaruhaz.hu/tarhely

 

 

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

 

Az adatok kezelésével összefüggésben az iWay Kft. (Szolgáltató) ezúton tájékoztatja a honlapon regisztrálni kívánó, illetve már regisztrált látogatóit a honlapon általa kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelése körében követett elveiről és gyakorlatáról, a személyes adatok védelme érdekében tett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint az érintettek jogai gyakorlásának módjáról és lehetőségeiről.

 

Fogalmak :

Adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül az adatokon végzett bármely művelet, vagy a műveletek összessége, így például gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, lekérdezése, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása, vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adatok további felhasználásának megakadályozása. Adatkezelésnek számít a fénykép-, hang-, vagy képfelvétel készítése, valamint a személy azonosítására alkalmas fizikai jellemzők (pl. ujj- vagy tenyérnyomat, DNS-minta, íriszkép) rögzítése is.

Adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki, vagy amely önállóan vagy másokkal együtt az adat kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre (beleértve a felhasznált eszközt) vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az adatfeldolgozóval végrehajtatja

Személyes adat: bármely meghatározott, személyes adat alapján azonosított vagy – közvetlenül vagy közvetve – azonosítható természetes személlyel kapcsolatba hozható adat – különösen az érintett neve, azonosító jele, valamint egy vagy több fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális, vagy szociális azonosságára jellemző ismeret-, valamint az adatokból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés.

Adatfeldolgozás: az adatkezelési műveletekhez kapcsolódó technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől, feltéve hogy a technikai feladatot az adatokon elvégzik.

Adattovábbítás: az adat meghatározott harmadik személy számára történő hozzáférhetővé tétele.
Adattörlés: az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk többé nem lehetséges.
Hozzájárulás: az érintett akaratának önkéntes és határozott kinyilvánítása, amely megfelelő tájékoztatáson alapul, és amellyel félreérthetetlen beleegyezését adja a rá vonatkozó személyes adatok - teljes körű vagy egyes műveletekre kiterjedő - kezeléséhez.


Az adatkezelő megnevezése :


iWay Korlátolt Felelősségű Társaság


Az adatkezelő elérhetősége: a www.iway.hu információ oldalán megadottak alapján.

 

Az adatkezelő nyilvántartásba vételi azonosítója: 

Tekintettel arra, hogy az adatkezelés az adatkezelővel ügyfélkapcsolatban álló felhasználókra vonatkozik, így az Infotv. 65. § (3) bek. a) pontja alapján az adatkezelés adatvédelmi nyilvántartásba vétele nem szükséges.

Az adatkezelés meghatározása


Az adatkezelés, így a honlapon regisztráló Felhasználókra vonatkozó azonosító és szállítási, számlázási adatok rögzítése, a honlapon elérhető szolgáltatások üzemeltetéséhez, a kapcsolattartáshoz és tájékoztatáshoz szükséges mértékben történik.

 

Az adatkezelés jogalapja

A Szolgáltató általi adatkezelésekre az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontja szerint a regisztráló Felhasználók hozzájárulása alapján, valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (Ektv.) alapján kerül sor. A hozzájárulást a Felhasználó a honlap (és a szolgáltatás) használatával, valamint a regisztrációval adja meg.

Kezelt adatok

Az adatkezelő a regisztráció és a honlapon történő vásárlás során rendelkezésre bocsátott adatokat kezeli. A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat: vezeték- és keresztnév, postacím, telefonszám, e-mail cím, felhasználónév. Felhasználó ezen túl nem kötelező jelleggel további adatokat is megadhat. 

 

Az adatkezelés célja

A regisztráció során kötelezően megadandó személyes adatok kezelésének célja a honlap látogatóinak a honlapon keresztül elérhető szolgáltatások igénybevételéhez szükséges azonosítása, a Felhasználókkal történő szerződéskötés és a kiszállítás lehetővé tétele, a szolgáltatások nyújtásának, a teljesítés megfelelőségének dokumentálása, számlázás. Az adatkezelés a fenti célokból is kizárólag a törvényben meghatározott módon, a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig és kizárólag azzal a személyes adattal történik, amely a fenti célok megvalósulásához elengedhetetlenül szükséges, és a cél elérésére alkalmas.

 

Adatkezelés időtartama

A regisztráció során kötelezően megadott személyes adatok kezelése a regisztrációval kezdődik és annak törléséig tart. Nem kötelező adatok esetén az adatkezelés az adat megadásának időpontjától a konkrét adat törléséig tart. Szolgáltató a számlázásból eredő adatok kezelését a vonatkozó jogszabályok, adótörvények alapján, különösen az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvényben foglaltaknak megfelelő ideig kezeli. A regisztráció törlésére az Üzletszabályzatban rögzített esetben és módon kerülhet sor.


Adattovábbítás, adatfeldolgozás

A Felhasználóra vonatkozó személyes adatok továbbítására kizárólag törvényben meghatározott esetben, illetve a Felhasználó hozzájárulása alapján kerülhet sor. Az alapul fekvő informatikai rendszer üzemeltetése, a megrendelések teljesítése, az elszámolás rendezése körében a Szolgáltató adatfeldolgozót (pl. rendszerüzemeltető, fuvarozó vállalat, könyvelő) vehet igénybe. Az alapul fekvő informatikai rendszer üzemeltetése körében a Szolgáltató adatfeldolgozókat vesz igénybe, akik a szerver üzemeltetésének technikai műveleteit végzik.


Adatbiztonság
Az adatkezelő minden szükséges lépést megtesz, hogy biztosítsa a Felhasználók által megadott személyes adatok biztonságát mind a hálózati kommunikáció során, mind az adatok tárolása, őrzése során. Az adatkezelő a megadott személyes adatokat a Magyar Köztársaság területén, a rendszer üzemeltetését végző adatfeldolgozóknál telepített, 24 órás őrzéssel védett, dedikált szerveren tárolja.

 

A Felhasználók jogai és jogérvényesítési lehetőségei

A honlap Felhasználója bármikor jogosult tájékoztatást kérni az adatkezelő által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról, továbbá bármikor módosíthatja, vagy törölheti adatait a honlapon keresztül elérhető adminisztrációs felületen keresztül. Az adatkezelő a Felhasználó kérésére tájékoztatást ad a rá vonatkozó, általa kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg adatait. Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított 30 napon belül írásban adja meg a kért tájékoztatást. Az érintett a jogait a honlapon megadott kapcsolat-felvételi címeken, különösen a info@iway.hu email-címen gyakorolhatja. A Felhasználó bármely, az adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel, illetve észrevétellel a Szolgáltató munkatársához fordulhat a megadott címen. A Felhasználó bármikor jogosult a helytelenül rögzített adatainak helyesbítését vagy – a kötelező adatkezelés kivételével – azok törlését vagy árolását kérni. Az adatkezelő a kérelem beérkezésétől számított 3 munkanapon belül törli az adatokat, ez esetben azok nem lesznek újra helyreállíthatóak. A törlés nem vonatkozik a jogszabály (pl. számviteli szabályozás) alapján szükséges adatkezelésekre, azokat Szolgáltató a szükséges időtartamig megőrzi.


A Felhasználó az Infotv., valamint a Polgári Törvénykönyv (2013. évi V. törvény) alapján bíróság előtt érvényesítheti jogait, kérheti továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság segítségét.

Szolgáltató a Felhasználó által megadott adatok helyességét nem ellenőrzi. Amennyiben a Felhasználó a szolgáltatás igénybevételéhez a regisztráció során harmadik fél adatait adta meg, vagy a honlap használata során bármilyen módon kárt okozott, a Szolgáltató e károkért nem felel, továbbá jogosult a Felhasználóval szembeni kártérítés érvényesítésére. A Szolgáltató ilyen esetben minden tőle telhető segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.

 
Elektronikus levélcímek felhasználása

A Szolgáltató kiemelt figyelmet fordít az általa kezelt elektronikus levélcímek felhasználásának jogszerűségére, így azokat nem használja fel, csak a regisztrációval és a megrendeléssel kapcsolatos igazolásokat továbbítja ide,valamint ingyenes hírlevelet küld azok számára akik erre feliratkoztak. A hírlevélre történő feliratkozás bármikor lemondható.

 
Az adatvédelmi nyilatkozat módosításának lehetősége

Az adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen adatvédelmi nyilatkozatot a Felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően a Felhasználó a szolgáltatás használatával ráutaló magatartással elfogadja a hatályos módosított adatvédelmi nyilatkozatot.


 
Elfogadom a vásárlási feltételeket* 
captcha
Írja be a fentebb látható kódot: 
Kosár

A kosár üres!

 Google+

Kövesd a parfümáruházat a Google plus-on!