akciós termékeink
2014. 11 26
Az 50 éves Ford Mustang parfümmel ünnepel

Az 50 éves Ford Mustang parfümmel ünnepel

Az 50 éves Ford Mustang születésnapja alkalmából két parfümöt is piacra dobnak. A 50 Years Ford Mustang for Her és a 50 Years Ford Mustang for Him 2014. október 26-31-én mutatkozott be Cannes-ban, a TFWA World Exhibition & Conference 2014 világkiállítás és konferencián. A két parfüm minősége – és a várakozások szerint későbbi népszerűsége is – az elődökét, a Ford Mustang Classicét, a Ford Mustang Blue-ét és a Ford Mustang Sportét követi. A parfümök a 2015 tavaszára tervezet férfi illat, a Ford Mustang Performance előtt fognak megjelenni.

A Ford Mustang története

A Ford Motor Company által készített első Mustang 1964. március 9-én gurult le a futószalagról a michigani Dearbornban, a nagyközönség pedig először a New York World’s Fairen láthatta ugyanazon év április 17-én. Az autó a mozivásznat is meghódította, hiszen 1964 szeptemberében szerepelt a Goldfinger című James Bond-filmben. Az autóvilág történelmében meghatározó modellből a megjelenése utáni 18 hónapban több mint 1 millió darabot adtak el. Az első prototípus 1962-ben készült el; ekkor még kétüléses autó volt, amelyet 1963-ban alakítottak négyülésessé. Az először itt megjelenő hátsó „hasáblámpák” később a Mustangok jellegzetességévé váltak. A modellt 1970-ig gyártották, 2 ajtós convertible, coupe és fastback változatban.

A parfümök a márka stílusát és szellemét idézik

A jellegzetes vágtató lovas emblémáról ismert autó fél évszázados története előtt tisztelegve jelentek meg a 50 Years of Mustang férfi és női parfümök. A ló alakja természetesen az illatszerek üvegcséjén is szerepel. A 50 Years of Mustang for Her a Mustang-kollekció első női illata. A parfümök a márka stílusát és szellemét idézik, dinamikusak és szenvedélyesek. A férfi változatot „dögös és férfias”, a nőit pedig „szenvedélyes és édes” jelzőkkel illették a szakemberek. Mindkét kiadás kétféle űrtartalommal kapható, a kisebb 29 dollárba (7200 forintba), a nagyobb pedig 42 dollárba (10 ezer forintba) kerül. Az Egyesült Államokban, Európában és a Közel-Keleten 2015 elején dobják piacra a parfümöket.

A Mustang korábbi parfümjei

Ford Mustang Classic

A Mustang első parfümje a 2007-ben megjelent Ford Mustang Classic volt, amelyet a legrégebbi Estee Lauder-márka, az Aramis és a Ford Motors közösen dobtak piacra. A jellegzetes Mustang-logó természetesen már ezen az illatszeren és dobozán is szerepelt. A nagyon férfias és nagyon amerikai illat intenzív, vad, ám egyben elegáns is, mint szinte bármi, amit az Estee Lauder kitalál. A parfüm levendulás, gyömbéres és citromos jegyekkel kezd; majd ezek frissessége férfias, dohányos és cédrusos jegyekbe csap át. Az alapillatban borostyán, boróka és pacsuli érződik. Az illatszer a szabadságot, a végtelenséget jelképezi, illetve a gyors és erős autóra utal.

Ford Mustang Blue

A 2008-ban piacra dobott Ford Mustang Blue egy aromás férfi illat. Fejillatában bergamottcitromos, citromos, mentás és bazsalikomos jegyek dominálnak; a szívillatban levendulát, szegfűszeget, fenyőt, borsot, kardamomot, gólyaorrot és zsályát érezhetünk; az alapillatban pedig a cédrus, a pacsuli és a pézsma uralkodik.

Ford Mustang Sport

A 2014-ben megjelent Ford Mustang Sport egy fás-fűszeres férfi illat. Fejillatában a szicíliai bergamottcitrom, a grépfrút és a feketebors érvényesül; szívillatát a köményes, a kardamomos, a bazsalikomos és az ibolyás jegyek jellemzik; alapillatában pedig a szantálfa, a pézsma és az óriásfenyő aromája érződik.

Kosár

A kosár üres!

 Google+

Kövesd a parfümáruházat a Google plus-on!