akciós termékeink
2013. 06 12
Az asztrológia is segíthet a parfümválasztásban

Az asztrológia is segíthet a parfümválasztásban


A jó parfüm kiválasztása nem egyszerű feladat. Biztosan mindannyian ácsorogtunk már a drogériák és parfümériák polcai előtt tökéletesen tanácstalanul, mert a rengeteg különböző illat közül képtelenek voltunk kiválasztani azt, amelyik a leginkább megfelelő lett volna számunkra. A bőség zavarában tényleg nem könnyű eldönteni, hogy melyik mellett tegyük le a voksunkat, azonban számos tényező segíthet a választásban: akár a bőrünk, hajunk színe is befolyásolhatja, hogy melyik illat illik hozzánk leginkább, de ha hiszünk az asztrológiában, hallgathatunk a horoszkópunkra is.


Több kutatás is készült már azzal kapcsolatban, mi határozza meg, hogyan érződik egy nőn egy bizonyos parfüm. Számos felmérés igazolta, hogy erre bizony nagy hatással van a bőrünk, a hajunk színe, ez alapján pedig négy típusba rendszerezhetők a parfümök és a nők egyaránt, így pedig már nem nehéz dönteni: a számunkra legmegfelelőbb illatot megtalálhatjuk az alapján is, hogy mi magunk hová tartozunk.

 

Az első típus szőkés, aranyszínű, illetve vöröses, összességében meleg színárnyalatú hajjal rendelkező hölgyek típusa, akiknek a bőre világos, napra érzékeny, esetleg szeplős. Az ilyen típusú nőknek általában a virágos, gyümölcsös, érzéki illatok a legmegfelelőbbek, érdemes ezek közül válogatni még akkor is, ha elsőre talán idegennek tűnnek számunkra. A második típusba azok tartoznak, akiknek hajszíne világos vagy sötétbarna, esetleg vörös, bőre meleg tónusú, könnyen barnuló, nehezebben ég le. Számukra a virágos, tavaszias, elegáns típusú illatok jelenthetik a tökéletes választást, érdemes ezeket kipróbálni.

 

Akinek a haja világos vagy sötétszőke, hideg árnyalatú, bőre pedig világos, hűvös tónusú, annak a friss, inspiráló, lendületes illatok lehetnek a legmegfelelőbbek. Az ilyen típusú nők mindenképpen könnyed illatokat válasszanak, a nehéz, fűszeres parfümök nem nekik valók, ellenben ezek ideálisak lehetnek a fekete vagy sötétbarna hajú, kissé sötétebb bőrű hölgyeknek, számukra a keleties illatok is bátran használhatók.

 

Az asztrológiát kedvelők számára segítséget nyújthat a csillagjegyük is, ugyanis rengeteg tippet kaphatnak arra vonatkozóan, hogy melyik jegy szülötteihez milyen illat illik. Még ha nem is hiszünk az asztrológiában, érdemes megnézni, hogy a horoszkópunk szerint milyen parfümöt érdemes választani, ha mást nem, legalább ötletet kaphatunk arra vonatkozóan, hogy milyen irányban keresgéljünk, milyen illatok közül válogassunk. A kosok igen határozott egyéniségek, az asztrológia szerint hozzájuk a vidám, egyedi illatok passzolnak, de a fűszeres illatokkal sem nyúlhatnak mellé. A nyugodt természetű bikáknak a gyümölcsös, vaníliás, és virágos illatok lehetnek megfelelő választás, míg az ikrek őszinte személyiségéhez jól passzolnak a citrusos parfümök.

 

A rákok érzékeny természetéhez illenek a lágy, friss illatok. A dinamikus, birtokló oroszlánok számára pedig kimondottan nőies, kifinomult illatok ajánlottak. A szüzek kiegyensúlyozottságához egyértelműen a virágillatok passzolnak legjobban, ahogy a mérlegekhez is. A skorpiók erotikus kisugárzással bírnak, amit a fűszeres illatok növelhetnek, az őszinte, optimista nyilasok pedig szintén kellemesen érezhetik magukat virágillatfelhőben, ahogy a bakok is de számukra a keleties, illetve fás illatok is előnyösek lehetnek. A vízöntők válogathatnak a citrusfélék között, de a liliom vagy az ibolya is jó választás lehet számukra. A halakhoz az egzotikus parfümök illenek leginkább, érdemes kipróbálni, mint például az orchidea. 

Kosár

A kosár üres!

 Google+

Kövesd a parfümáruházat a Google plus-on!