akciós termékeink
2015. 08 31
Egy finom kókuszos illat a nyárra

Egy finom kókuszos illat a nyárra

A nyár közeledtével érdemes elkezdenünk átböngészni a parfümériák kínálatát, hogy megtaláljuk kedvenc nyári illatunkat. Jó választás lehet a forró évszakra a Pacifica kókuszos parfümje, a 2010-ben piacra dobott Indian Coconut Nectar, amely máig népszerű.

Egy kis trópusi hangulat

Az elérhető áron beszerezhető parfüm jó választás azoknak, akik nem engedhetnek meg maguknak egy egzotikus nyaralást, így igyekeznek otthonukban trópusi hangulatot teremteni. A tipikus nyári parfümök egyik állandó összetevője, a kókusz ebben a kompozícióban púderes, virágos, amarettós aromát kap, nem pedig a medence partján elfogyasztott koktélok jutnak eszünkbe róla. Az illatszert ajánlott kipróbálnia mindenkinek, aki szereti a vaníliás süteményeket, a mandulát, a mimóza illatát, illetve a kókusztejet. A parfüm nem a piña colada, hanem sokkal inkább a kókuszos tusfürdők, testápolók vagy naptejek illatát idézi.

Kókusz és mandula

Az illatszert magunkra fújva kezdetben a kókusz, majd egy idő után már inkább a pirított mandula dominál. A parfüm emlékeztet többek közt a Summer és az Amour (Kenzo), a Jour de Fete (L’Artisan), az Exotic Coconut (B&BW) vagy az Orgasmo (Hilde Solani) illatára; így akiknek a fenti termékek bármelyike a kedvence volt, érdemes adnia egy esélyt az Indian Coconut Nectarnak.

Érzéki és finom illat

A parfüm megálmodójának definíciója szerint az Indian Coconut Nectar „egy érzéki és finom illat, amelyet távoli tájak inspiráltak. A kókusz és a krémes vanília meleg, fülledt elegye igazi ambrózia; vidám, friss és fantasztikus. A parfüm alapja természetes, kukoricából nyert, gluténmentes alkohol, illetve a természetes olajok. A friss, fülledt kókusz és a finom vanília krémes vetiverrel társul.”

Naptej és cukormáz

A parfüm illata a bőrre fújva idővel változik: egyszer vaníliás cukormázat érzünk benne, máskor kókuszos naptejet, megint máskor pedig pirított mandulát, mimózát, napraforgót vagy főtt rizst. Az illatszer aromája nem tolakodó, így bármilyen évszakban és akár az irodában is viselhetjük. A színes dobozkába csomagolt parfüm egy kicsi, átlátszó, hengeres üvegcsében kapott helyet. A Pacifica parfümjei nem tartalmaznak állati eredetű anyagokat, parabéneket, ftalátokat vagy propilén-glikolt, nem tesztelik őket állatokon; a csomagolásuk pedig újrafelhasznált anyagokból készül.

A Pacifica Parfums

Az egyesült államokbeli Pacifica parfümházat Brook Harvey-Taylor alapította, aki már tinédzserkorától a finom illatok szerelmese. Már fiatal korában kísérletezgetett a különböző illatok és olajok kevergetésével, amelyeket egy helyi boltból szerzett be. Majd Oregonba költözött aromaterápiát tanulni. Tanulmányai befejezte után elkezdett saját parfümöket gyártani. Aztán megismerkedett Billy Taylorral, egy sikeres fotóssal és filmessel, aki osztozott természet iránti rajongásában: ketten alapították meg a parfümházat. A vállalkozás sikere kezdetben számos akadályba ütközött, ám miután Brook egy vásáron bemutatta illatgyertyáit, minden megváltozott: a gyertyák hamar elkeltek, és a Pacifica sikeressé vált.

Mangós és fűszeres illatok

Parfümkollekcióik minden darabja egyedi, vidám és könnyed illat; a parfümökön kívül szappanokat, bőrradírokat és gyertyákat is forgalmaznak. Az első parfümjüket 2007-ben dobták piacra; több alkotásuk is népszerűvé vált az évek során, mint például a friss Brazilian Mango Grapefruit, a fűszeres-citrusos Madagaskar Spice vagy az édes, gyantás Spanish Amber.

Kosár

A kosár üres!

 Google+

Kövesd a parfümáruházat a Google plus-on!