akciós termékeink
2016. 09 08
Ezek voltak 2015 új illatai

Ezek voltak 2015 új illatai

Az idei Esxence parfümkiállítás és -vásáron bemutatkoztak 2015 új illatai. A 2015. március 26-án, Milánóban tartott rendezvényen hetedik alkalommal ismerkedhetett meg a közönség az illat világának legfrissebb slágereivel. Számtalan már jól és még kevésbé ismert márka mutatkozott be legújabb alkotásaival; többek közt az alábbi parfümöket ismerhették meg közelebbről a látogatók.

Francine (Francesca Dell’Oro)

Az olasz Francesca Dell’Oro parfümház nemrég alakult; még csak most kezdtek el más országokba is vinni illatszereikből. Parfümjeiknek már az üvege is szembetűnő: akár egy-egy csiszolt gyémánt. A zöldes jellegű illat, a Francine fő összetevője a galbánum; a parfüm zöld illatát egy idő után édesség váltja fel.

Chaleur Gitane (Paul Emilien)

A Chaleur Gitane fűszeres, romantikus és szenvedélyes. A kontrasztokra építő illatszerek megszokottnak számítanak a parfümház kínálatában – ebből a szempontból a 2015-ös újdonság sem kivétel.

Sortilège Elixir (Le Galion)

A Sortilège Elixir egy 1960-as évekbeli Le Galion-illat koncentráltabb változata. Elődje egy 1930-as évekbeli formula alapján készült, az új viszont erősebb, intenzívebb, még több pézsmával az alapillatában.

Sogno Reale (Mendittorosa)

Az olasz Mendittorosa parfümház új illatát, a Sogno Realét egy álom ihlette. Stefania Squegliának, a cég tulajdonosának egy éjjel volt egy különleges álma, amelyet szeretett volna egy parfümmel illusztrálni. Így született meg ez a meleg, keleties és fűszeres illat, a Sogno Reale.

Marlowe (Jardins d’Écrivains)

Az angol drámaírót, Christopher Marlowe-t parfümbe öntötték: a barokkos és szexi illatban a tubarózsa dominál, illetve fás és gyantás jegyeket is felfedezhetünk benne. A parfüm nem tolakodó, de határozottan érzéki.

Psychotrope és Tigre du Bengale (Malbrum Parfums)

A nemrég alapított norvég parfümház, a Malbrum Parfums több új illatot is bemutatott a kiállításon. Köztük volt egy meleg, pézsmás illat, a Psychotrope és az intenzív Tigre du Bengale, egy érzéki, szexi parfüm.

Oud Burgas és Egnaro (Santi Burgas)

A barcelonai parfümház, a Santi Burgas is piacra dobott egy új kollekciót: a parfümök mindegyike különleges, eredeti, és egy-egy régebbi illatot idéz. Az erős, dinamikus Oud de Burgas legfontosabb összetevői a madagaszkári szegfűszeg, a cédrus, a gurjum balzsam, a szantál, a nőszirom, a guajakfa és az oud (az agarfa gyantája). Egy másik illatuk, az Egnaro a citrusos és pézsmás jegyeket keveri: fő összetevői a narancs, az ánizs, a gyömbér, a bergamott, a borostyán, a cibet és a szantál.

Atramental (Room 1015)

Az Amélie Bourgeois és Anne-Sophie Behaghel alapította Room 1015 parfümház új illata, az Atramental igazán különleges; a tetoválótinta illatát idézi, ami első hallásra furcsa ugyan, de a parfüm hamar magával ragad. A parfümház két további illatszert is piacra dobott: az új gitár illatát idéző Electric Woodot és a virágos Blomma Cultot.

Néa (Jul et Mad)

A Jul et Mad újdonsága, a Néa a gyümölcsös parfümök közé tartozik. Az egyedi, buja illat, amely Luca Maffei munkája, a trópusokat idézi.

Panorama (Olfactive Studio)

Az Olfactive Studio a zöld illatok táborát gyarapította újdonságával. A Panorama legfontosabb összetevői a galbánum, a citrusok és a wasabi.

Lace Garden (Teo Cabanel)

A francia Teo Cabanel parfümház új parfümje, a Lace Garden egy romantikus, gardénia alapú illatszer zöldes és krémes jegyekkel. A parfüm illatvilágát a francia virágoskertek ihlették: magunkra fújva olyan érzésünk lehet, mintha épp egy hosszú sétát tennénk az illatos növények között.

Kosár

A kosár üres!

 Google+

Kövesd a parfümáruházat a Google plus-on!