akciós termékeink
2015. 05 28
Itt van Jennifer Lopez új illata, a JLuxe

Itt van Jennifer Lopez új illata, a JLuxe

Jennifer Lopez új illata, a JLuxe 2015 tavaszán jelenik meg. Az énekes-színésznő a Coty-val együttműködve dobja piacra az új parfümöt, amely ugyanahhoz a vonalhoz csatlakozik, amelyet elődje, a 2013-as JLove is képvisel. A Jennifer Lopez divat iránti rajongása inspirálta parfüm magabiztosságot és nőiességet sugároz. A gyümölcsös-virágos-keleties kompozíció a bergamott, a málna és az ananász illatát vegyíti az ibolya, a damaszkuszi rózsa, az ilang-ilang és a nőszirom finomságával, illetve a borostyán, a cédrus és a pézsma melegségével és érzékiségével. A parfüm fejillatában az első csoport, a szívillatában a második, míg alapillatában a harmadik érvényesül. A parfüm megalkotója Veronica Casanova Marano.

Elegáns csomagolás

Az illatszer csomagolása, üvegcséje és doboza Jennifer Lopez és a Coty kreatív igazgatója, Jon Dinapoli tervei alapján készült. A csomagolást az énekesnő a divat, a luxus és az állatminták iránti rajongása ihlette. A fekete, négyzetes üvegcsét átlátszó kupak zárja le, melyet fekete-arany zebraminta díszít. A parfüm dobozán szintén ezt a fekete-arany zebramintát találjuk, amely elegáns külsőt kölcsönöz a csomagolásnak. A parfüm promóciós plakátját Matthias Vriens McGrath fotós készítette. A JLuxe-ot 50 ml-es Eau de Parfumként dobják majd piacra néhány hónapon belül.

Jennifer Lopez a zene, a filmek és a divat világát is meghódította

A Puerto Rico-i származású Jennifer Lopez 1969-ben született New Yorkban. Gyerekkora óta énekesnő és táncos szeretett volna lenni; az 1980-as években már fellépett különböző manhattani klubokban, majd videoklipekben is táncolt. Színészi karrierje az 1990-es évek elején, a zenei pedig 1998-ban kezdődött: debütáló albumából hétmilliót adtak el világszerte. Divat iránti rajongása nyomán saját tervezésű ruhákat dobott piacra, majd az illatok világába is belekóstolt.

Az énekesnő első parfümje 2002-ben jelent meg

Első parfümje, a Glow 2002-ben jelent meg. Az üvegcse homokóraformáját Jennifer Lopez híres domborulatai ihlették. Az illatszer azonnali sikerét számos további női illat követte. Első férfiillata a Deseo volt 2008-ban, melynek női párja ugyanebben az évben jelent meg, ugyanezen a néven. Az énekesnő parfümjeit a Coty-val együttműködve készíti. Az évek során több mint kéttucatnyi illatszert dobott már piacra, melyek megalkotásában többek közt Ellen Molner, Claudette Belnavis, Steve Demercado és Louise Turner orr vett részt. Népszerű illatai közé tartozik például a 2006-os Glow after Dark, a 2010-es Blue Glow, a 2013-as Forever Glowing vagy a 2014-es Glowing Goddess.

Korábbi népszerű J.Lo-parfümök

Glow

Az énekesnő első, 2002-ben piacra dobott parfümje elsősorban a késő tízes és a korai húszas éveikben járó lányoknak készült. Azonnal népszerűvé vált, és több eladási rekordot is megdöntött, illetve több más hírességet is arra inspirált, hogy ők is megjelentessék saját parfümjüket. Az illatszerben a keserűnarancs, a vörös grapefruit, a rózsa, a szantálfa, a borostyán, a pézsma, a jázmin, az írisz és a vanília dominál. A tiszta, édes, púderes, szappanos illat megalkotója Louise Turner volt.

Deseo

A 2008-ban piacra dobott Deseót Jennifer Lopez saját kertje inspirálta. Az énekesnő meghívta magához a Coty képviselőit egy éjszakai sétára a birodalmában, és arra kérte őket, hogy zárják üvegcsékbe az isteni illatot. Az ilatszer Ellen A. Molner és Jim Krivda alkotása, és 50 és 100 ml-es Eau de Parfumként került a boltok polcaira.

Kosár

A kosár üres!

 Google+

Kövesd a parfümáruházat a Google plus-on!