akciós termékeink
2013. 04 26
Minden idők 10 legnépszerűbb női parfümje

Minden idők 10 legnépszerűbb női parfümje


A női és férfi illatokból egyaránt nagy a választék, egyes parfümök viszont csak megjelennek a piacon, egy ideig sikeresek, majd lassan eltűnnek a süllyesztőben. Mások azonban hosszú éveken, sőt, évtizedeken át is képesek megőrizni népszerűségüket. Van bennük valami különleges, ami segít nekik kiállni az idő próbáját. Most ezek közül mutatunk be tízet. 1. Chanel

 

A Chanel parfümök 1921-es megjelenésük óta népszerűek a hölgyek körében. A Chanel No. 5, a világ talán leghíresebb és legkedveltebb parfümje rózsás és jázminos jegyeinek köszönhetően kiemeli viselője nőiességét. A Coco Chanel francia divattervező parfümkészítője által megálmodott illatszert eleinte csak a kiemelt ügyfelek kapták meg ajándékba a Chanel butikban, ma azonban széles körben elérhető világszerte.

 

2. Miss Dior

 

A Christian Dior luxus divatház parfümje, a Miss Dior 1947 óta számtalan rajongót gyűjtött maga köré. A Dior akkori kollekciója kiegészítéseképp dobta piacra az illatot, amely egy igazán nőies parfüm, rózsás, jázminos, mohás és tölgyes illatjegyekkel.

 

3. DKNY

 

A DKNY leghíresebb illatai a Be Delicious-sorozat parfümjei, amelyek zöld, alma formájú üvegcsében kaphatók. Édes, virágos illatú parfümök, almás, grépfrútos, uborkás, rózsás, ibolyás, ámbrás és szantálfás illatjegyekkel. A DKNY szintén ismert és népszerű parfümje a J'adore, amely ugyancsak számtalan rajongót tudhat a magáénak.

 

4. Jean Paul Gaultier

 

A francia divattervező 1993-ban lépett be a parfümpiacra virágos-orientális illatával, a Classique-kal. Az azóta is nagyon népszerű parfüm vaníliás, fás és ámbrás illatjegyeket hordoz, amelyek jóvoltából hű tud lenni nevéhez: egy igazi, klasszikus illatszer, amely több generáció kedvence.

 

5. Creed

 

A ma párizsi székhelyű parfümházat 1760-ben alapították Londonban a világ egyik első hasonló létesítményeként. Azóta több mint kétszáz illat került ki innen, amelyeket olyan hírességek is szívesen viselnek, mint Károly herceg, Julia Roberts vagy Madonna. A parfümház leghíresebb terméke rózsás, tubarózsás, íriszes és ibolyás illatjegyeket visel magán, összetéveszthetetlen kombinációban.

 

6. Ralph Lauren: Romance

 

Az 1998-ban megjelent Ralph Lauren-parfüm, a Romance nevéhez hűen egy romantikus, édes, nőies illat, amely rózsás, ibolyás, gólyahíres és pézsmás jegyeket hordoz. Az 1967-ben alapított Ralph Lauren-divatház 1978 óta foglalkozik parfümökkel, számtalan női és férfi illat fűződik a nevükhöz.

 

7. Lancôme

 

Armand Petitjean, az 1935 óta működő francia kozmetikai cég, a Lancôme alapítója egyszerre öt parfümmel debütált a piacon. A márka leghíresebb parfümjei a Miracle és a Tresor Elixir. Az előbbi egy erős, virágos illat, az utóbbi pedig rózsás, szantálfás, vaníliás és ibolyás jegyeket visel magán.

 

8. Fendi

 

A leginkább női táskáiról ismert, 1925-ös alapítású olasz divatház, a Fendi 1985-ben jelentkezett első illatával, a Fendi for Womennel. A Karl Lagerfeld művészeti vezető által irányított cég Fendi Palazzo nevű parfümje egy merész és nőies illat, amely rózsás, narancsos, pacsulis és borsos jegyeket hordoz.

 

9. Marc Jacobs: Daisy

 

A Marc Jacobs amerikai divattervező több mint nyolcvan országban jelen lévő divatházának illata, a Daisy egy finom, nőies illat. Ibolyás, epres, grépfrútos, jázminos, fás, pézsmás és vaníliás jegyeinek köszönhetően hamar népszerűvé vált a hölgyek körében.

 

10. Dolce & Gabbana: Light Blue

 

Az 1985-ben alapított Dolce & Gabbana divatház parfümje, a Light Blue egy finom és ellenállhatatlan parfüm, amely anélkül hangsúlyozza viselője nőiességét, hogy túlságosan erős virágillattal árasztaná el. A 2001-ben piacra dobott illatszer sikere megjelenése óta töretlen, elsősorban a húszas éveik elején járó fiatal nők kedvence.


Kosár

A kosár üres!

 Google+

Kövesd a parfümáruházat a Google plus-on!