akciós termékeink
2013. 07 09
Parfümhoroszkóp

Parfümhoroszkóp


Aki hisz abban, hogy a sorsa meg van írva a csillagokban, és rendszeresen elolvassa a horoszkópját, azt biztosan érdekli, vajon milyen partner, nyaralás vagy ruhadarab illik hozzá a csillagjegye alapján. De a horoszkópunk még azt is elárulja, melyik lehet a kedvenc parfümünk.

Vízöntő

A Vízöntő legendásan pedáns és aprólékos, ha a saját külsejéről van szó. Olyan parfüm illik hozzá, amelyben nincs semmi túlzás; egyszerű, friss, és segít megmutatni, viselője milyen is valójában: független, gyengéd és egyenes. Parfümök, amelyeket érdemes kipróbálniuk a Vízöntőknek: Eau Dynamisante (Clarins), Green Tea (Elizabeth Arden), Femininite du Bois (Shiseido), L'eau D'issey (Issey Miyake), Eau D'Eden (Cacharel).

Halak

 A Halak jellemzően éjszakai emberek, akik kedvelik a finom, érzéki illatokat. Hajlamosak addig keresgélni az illatszerboltokban, amíg meg nem találják az „igazit”, amelyhez aztán akár egész életükben ragaszkodnak. Azoknak a Halaknak, akik még mindig az ideális parfümöt keresik, érdemes adniuk egy esélyt ezeknek az illatoknak: Dioressence (Christian Dior), Noa (Cacharel), Samsara (Guerlain), J'Adore (Christain Dior), Fire + Ice (Bogner).

Kos

A Kosokhoz a feltűnő, merész, egyedi parfümök illenek. Energikus, vidám és dinamikus természetükhöz passzoló parfümre van szükségük. Amit mindenképp ki kell próbálniuk: O De Lancome (Lancome), Ma Griffe (Carven), Arpege (Lanvin), 5th Avenue (Elizabeth Arden), Escape (Calvin Klein).

Bika

A Bikákhoz a gyümölcsös, a virágos, a fás, aromás és romantikus illatok illenek leginkább, mint például ezek: Calyx (Prescriptives), Mitsouko (Guerlain), Angel (Thierry Mugler), Chanel No.5, Pleasures (Estee Lauder).

Ikrek

Az Ikrek parfümje legyen őszinte és személyes; egy változatos virágcsokor, amelynek egyes darabjai különböznek egymástól (mint az Ikrek szélsőséges hangulatai), mégis megbonthatatlan egységet alkotnak. A meleg, gyümölcsös parfümök túl egyszerűek az Ikreknek, a keletiek pedig túl mélyek. Ezeket viszont érdemes kipróbálnia: Cristalle Eau Verte (Chanel), So Pretty (Cartier), 1881 (Nino Cerruti), Champs Elysees (Guerlain), Yvresse (Yves Saint Laurent).

Rák

A Rák túl gyakorlatias ahhoz, hogy romantikusnak bélyegezhessük, mégis illenek hozzá a romantikus, virágos parfümök, mint például ezek: Pure White Linen Light Breeze (Estee Lauder), L'air Du Temps (Nina Ricci), Maroussia (Slava Zaitser), Volupte (Oscar de la Renta), Tendre Poison (Christian Dior).

Oroszlán

Az Oroszlán romantikus lélek. Szereti az eleganciát és a gazdagságot, így gyorsan bele tud szeretni egy extravagáns üvegcséjű illatszerbe. A romantikus-szexi parfümök illenek hozzá leginkább, mint például az alábbiak: Chanel No. 5, Tresor (Lancome), Boudoir (Vivienne Westwood), Knowing (Estee Lauder), Dolce Vita (Christian Dior).

Szűz

A Szűz remek érzékkel választ parfümöt, néha azonban előtör lázadó énje, és pár extravagánsabb illatot is beszerez. Az alábbiak illenek hozzá: Blue Grass (Elizabeth Arden), Anais Anais (Cacharel), Mitsouko (Guerlain), Arpege (Lanvin), Dioressence (Christion Dior).

Mérleg

A Mérleg nagyon ad a külsejére. Szinte kizárólag a romantikus és érzéki parfümök illenek hozzá, mint például ezek közül valamelyik: Happy (Clinique), Paris (Yves Saint Laurent), Intuition (Estee Lauder), Joy (Jean Patou), True Love (Elizabeth Arden).

Skorpió

A Skorpió mindenkinél jobban ad a minőségre, és ez a parfümválasztásán is meglátszik. Szereti a keleties illatokat, hiszen illenek szenvedélyes és titokzatos természetéhez. Ezeket az illatokat érdemes kipróbálnia: Manifesto Rosellini (Isabella Rosellini), Shalimar (Guerlain), Opium (Yves Saint Laurent), Allure (Chanel), Poison (Christian Dior).

Nyilas

A Nyilas természetes, energikus és élettel teli, és szereti a tiszta, könnyű, friss illatokat. Az alábbiak illenek hozzá: Ck One (Calvin Klein), Manifesto (Isabella Rosselini), L'eau D'issey (Issey Miyake), Chanel No.19, Tommy Girl (Tommy Hilfiger).

Bak

A Bak hajlamos ragaszkodni valamihez, ha az bevált – ez a helyzet a parfümökkel is. Néha azonban érdemes kitörnie a mindennapokból, és kipróbálni valami mást. Ezekből válogathat: Eau D'hadrien (Annick Goutal), 5th Avenue (Elizabeth Arden), Truth (Calvin Klein), First (Van Cleef & Arpels), Private Collection (Estee Lauder).

Kosár

A kosár üres!

 Google+

Kövesd a parfümáruházat a Google plus-on!