akciós termékeink
2013. 08 12
Parfümök érett nőknek

Parfümök érett nőknek

Ha megtaláljuk a hozzánk illő illatot, szexinek és gyönyörűnek érezzük magunkat, akárhányszor csak magunkra fújjuk. A legtöbb nő sok parfümöt próbál ki, mielőtt rábukkan arra, amely akár napi viseletre is megfelel a számára. Az ideális parfüm észrevétlenül egészíti ki az öltözetünket, és gondoskodik arról, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Azonban, ahogyan egy nő idősödik, változik az ízlése, a parfümök terén is. Illetve, ami illik egy húszéves lányhoz, egy ötvenéves nőhöz már nem. Egy édes, virágos illat furcsán mutat egy érett nőn. Hozzá inkább már egy diszkrét, mégis határozott és érzéki parfüm illik.Idővel változik az ízlés és a személyiség

Ugyanúgy, ahogy amatőr borszakértővé sem tizenévesen vagy húszas éveink elején válunk, hiszen akkor még inkább a mennyiségre összpontosítunk, nem a minőségre; ahhoz is idő kell, hogy kiigazodjunk a parfümök világában, és ráérezzünk, mi illik hozzánk igazán. Ehhez először is meg kell ismernünk önmagunkat, kipróbálnunk több parfümöt, és levonnunk a következtetéseket. Kitalálni, melyik illatcsalád a kedvencünk, és azon belül is mely parfümök illenek a személyiségünkhöz. A ruhatárunk is változik, ahogyan idősödünk; és egy elegáns kosztümhöz vagy koktélruhához már nem illene ugyanaz, mint egy farmer-póló összeállításhoz.

Egy minőségi parfüm igazi befektetés

A parfümvásárlásra időt kell szánni; hiszen ez jóval több annál, mintha csak leugranánk a sarki közértbe egy kiló kenyérért. Egy minőségi illatszer nem a legolcsóbb, de egyrészt megfelelő tárolás mellett sokáig kitart, és megőrzi az illatát, másrészt pedig rengeteget kaphatunk tőle: önbizalmat, harmóniát, kényelmet. Bár az ízlések különböznek, van néhány parfümmárka, amellyel biztosra mehetünk, akár magunknak keresünk illatszert, akár ajándékba vásárolnánk negyvenes-ötvenes éveiben járó nőismerősünknek.

· Burberry

A Burberry parfümjei szinte kivétel nélkül finomak, elegánsak, és segítenek viselőiknek kihangsúlyozni nőiességüket. A márka talán legnépszerűbb illata a Burberry London, amely határozott és jellegzetes, klasszikus virágillat, melyben egy idő elteltével azonban már inkább a narancsos, citromos, vaníliás illatjegyek érvényesülnek. Elsősorban nappali parfüm, az irodába ideális.

· Oscar de la Renta

Az Oscar de la Renta-parfümök közül nyárra az Oscar Summert érdemes kipróbálniuk az érett hölgyeknek. A szexi és finom illatban a virágos, citrusos, gyümölcsös és friss jegyek érvényesülnek. A parfüm romantikus és nőies, ám egyben diszkrét és elegáns.

· Prada

A Prada parfümjei közül szintén válogathatunk nyárra. Az Amber finom, nőies minőségi alapanyagokból készül, és visszarepít a parfümgyártás kezdeteihez, hiszen, ahogyan a neve is mutatja, a legfontosabb illatanyaga a borostyán.

· Ralph Lauren

A divatcég Romance elnevezésű parfümje egyszerre édes-romantikus, ám cseppet sem tolakodó. A virágos, fás és pézsmás illatjegyeket magán viselő parfüm szexivé és csábítóvá teszi viselőjét.

· Lancôme

A Lancôme parfümjei közül elsősorban a Hypnose ajánlott nyárra az érett hölgyek számára. A vanília, a vetiver és a golgotavirág illatjegyeit magán viselő parfüm csavart üvege már maga is kész műalkotás, nemcsak, ami benne van. Az édeskés, keleties illat nyáron nappal és esti programokon egyaránt viselhető.

· Chanel

A Chanel ikonikus illata, a No. 5 bár a drága parfümök közé tartozik, egyetlen csepp is elég belőle ahhoz, hogy viselője határozottnak és szexinek érezze magát. Az ilang-ilang, a citrom és a keserűnarancs illatát a szantálfa, a vanília, a borostyán, a rózsa és a jázmin egészíti ki.


Kosár

A kosár üres!

 Google+

Kövesd a parfümáruházat a Google plus-on!