akciós termékeink
2013. 08 19
Parfümök fiatal lányoknak

Parfümök fiatal lányoknak

Úgy kell parfümöt választanunk, hogy az teljes mértékben illeszkedjen mind hozzánk, mind pedig az alkalomhoz. Ezért figyelembe kell vennünk, milyen a személyiségünk és a stílusunk: visszafogottak vagyunk-e vagy inkább kihívóak; sportosak vagy inkább elegánsak; munkánk során egy irodában ülünk, vagy a természetet járjuk. Szintén nem mindegy, hány évesek vagyunk vagy hány éves az a nő, akinek ajándékba szánjuk az illatszert. Természetesen elsősorban nem a kor határozza meg egy nő személyiségét, de tény, hogy másképp viselkedünk és gondolkodunk tizennyolc- és harmincöt évesen, illetve, a stílusunk és az ízlésünk is változik. Ami illik egy érett, harmincas-negyvenes nőhöz, nem feltétlenül passzol egy tinihez.

Tizenéves korban a lányok elsősorban a friss, gyümölcsös parfümöket kedvelik, amelyek kiemelik fiatalságukat, vidámságukat és energikusságukat. A finoman érzéki, orientális parfümöket érdemesebb meghagyni érettebb korunkra, és inkább a citrusos vagy virágos illatok közül válogatni. Ha ajándékba vásárolunk parfümöt, és kezdetben elrettent a széles választék, érdemes akár már a csomagolás alapján leszűkítenünk a kört. Egy minőségi parfüm gyártója ügyel arra, hogy már az illatszer külseje is kifejezze azt, amit a csomagolás rejt. Így ha egy vidám, fiatalos mintájú és színű dobozt emelünk le a polcról, majdnem biztosak lehetünk benne, hogy a parfüm illeni fog a megajándékozni vágyott tinihez.

Miss Dior Cherie (Christian Dior)

A Dior-parfüm sikkes és kacér, így elsősorban azokhoz a lányokhoz illik, akik szeretnek bulizni és flörtölni, de azért nem viszik túlzásba, és van bennük némi visszafogottság és elegancia is. Egy fiatal lány könnyen beleszeret ebbe a modern illatba, amely a fiatalos jegyeket a Dior márka időtállóságával és eleganciájával ötvözi. A zöld mandarin, az ibolya és a jázmin könnyed pacsulival, pézsmával, illetve az édes eperlevelek és a karamellizált popcorn illatával keveredik. A végeredmény magával ragadó és játékos.

Viva La Juicy Perfume (Juicy Couture)

Azoknak a lányoknak, akik szeretik az eleganciát és a luxust, de nem engedhetnék meg maguknak, hogy tetőtől talpig a legnevesebb tervezők ruháiba bújjanak, ez a parfüm lehet a B-terv. A gyümölcsös-virágos illat bogyós gyümölcsöket, mandarint, jázmint, borostyánt, vaníliát, szantálfát, loncot és gardéniát tartalmaz, amelyek elegyét a karamell- és süteményillat egészíti ki. Az elegáns, édes parfüm méltó csomagolást kapott a gyönyörű, aranyszínű, díszes üvegcse jóvoltából.

Harajuku Lovers Love (Gwen Stefani)

A divatos városi lányt képviselő parfüm azoknak a fiatal hölgyeknek jó választás, akik szeretik az amerikai énekesnő zenéjét és stílusát. A virágos parfüm játékos és merész; épp, mint Gwen Stefani. A rózsás, jázminos, bazsarózsás jegyek friss naranccsal és bambusszal, illetve pézsmás és fás jegyekkel egészülnek ki. A bőrre fújva elsőként egy igazi fiatalos illatot érzünk, néhány óra után viszont már előbújnak az érettséget sugárzó jegyek is.

Fantasy Perfume for Women (Britney Spears)

A nőies és felpezsdítő illat elsősorban nappali viseletre alkalmas. A licsi, a kivi, a jázmin, a pézsma, a fehér csokoládé és a praliné illata fiatalos, vidám elegyet képez.

Supermodel (Victoria's Secret)

A Victoria’s Secret parfümjét magukra fújva a lányok igazi szupermodellnek érezhetik magukat, hiszen az illat nőiességgel és csillogással ajándékozza meg őket. A bogyós gyümölcsök illatát barackvirág és szantálfa egészíti ki. Ez egy némileg érettebb illat, mint az előzőek; ideális választás például egy randira.

Kosár

A kosár üres!

 Google+

Kövesd a parfümáruházat a Google plus-on!