akciós termékeink
2013. 07 26
Parfümök sportos férfiaknak

Parfümök sportos férfiaknak


Ha egy parfüm nevében szerepel a sport szó, máris felkelti a modern, férfias és energikus férfiak figyelmét; így a forgalmazók egy teljesen új célközönséget érhetnek el vele. Azonban a kifejezetten sportos, az aktív kikapcsolódást kedvelő férfiakat megcélzó parfümök piacra dobása nem csupán marketingfogás. Vannak olyan illatok, amelyek valóban jobb választásnak bizonyulnak a többinél, ha az a kérdés, hogy mivel fújjuk be magunkat a zuhany alól kilépve, a konditeremben eltöltött két óra után.


A sportos férfiaknak vagy sportolás utánra szánt illatok általában frissebbek, tisztábbak és élénkebbek, mint a többi férfiparfüm. Persze nemcsak a konditerembe vihetjük őket magunkkal. Hétköznapokon is használhatjuk, így a kollégáink a munkahelyen biztosan nem fulladnak meg a magunk után húzott illatfelhőtől. Frissességüknek köszönhetően ezek a parfümök egyben ideális nyári illatok is.

Allure Homme Sport (Chanel)

A Chanel parfümje egy energikus, élénkítő hatású illat, így jó választás, ha elfáradtunk a testedzésben, és egy kicsit fel szeretnénk frissülni. Friss, citrusos, az óceán illatát idéző parfüm ez, így főleg nappali viseletként ajánlott.

Homme Sport (Dior)

A Dior sportos illata frissebb és fűszeresebb, mint a Dior Homme, ugyanis egy csipetnyi gyömbért és szicíliai citromot is tartalmaz. Munkahelyre és edzés utánra egyaránt megfelelő.

Sport For Men (Burberry)

A Burberry illata a legtöbb sportos parfümmel ellentétben nem citrusos-friss, hanem fás-meleg, egy csipetnyi gyömbérrel, cédrussal és enyhe pézsmával. Főként esti programokra ideális választás.

The One Sport (Dolce&Gabbana)

A 2012-ben, a One for Men és a The One Gentlemen után piacra dobott D&G-parfüm vizes, meleg, fűszeres, fás és friss. A könnyed illat azokat a „modern kori gladiátorokat” célozza meg, akik élvezik a sport nyújtotta szabadságot és izgalmat. A vizes tónusok mellett a parfüm rozmaringot, kardamomot, pézsmát és pacsulit tartalmaz, így egyszerre sportos és elegáns.

Polo Sport Cologne (Ralph Lauren)

Az 1994-ben megjelent Ralph Lauren-parfüm frissítő, meleg, férfias és fűszeres. Egy csipetnyi levendulát, borostyánt és különböző virágok illóolaját tartalmazza.

Roadster Sport (Cartier)

A Cartier merész és élénk illatával elsősorban azokat a férfiakat célozza meg, akik szívesen töltik a hétvégéket a természetben, az erdőben vagy a vízparton.

Moves for Him (Adidas)

Az Adidas parfümje energikus, könnyed, hűvös – pont megfelel egy izzasztó edzés után. Illata határozott, de nem tolakodó.

Sport Pour Homme (Gucci)

A Sport Pour Homme olyan, mint az ideális férfi: erős, titokzatos, elegáns, játékos és kitartó. Nehezen lehetne egy szóval jellemezni ezt az illatot, de pont ez az összetettség adja a különlegességét.

Claiborne Sport (Liz Claiborne)

Az 1997-ben piacra dobott parfüm fűszeres, természetes és frissítő; a levendulán és a borostyánon kívül gyógynövényeket, gyömbért és cédrust tartalmaz. Az irodába is ideális.

CH Men Sport (Carolina Herrera)

A CH Men Sport 2012-ben jelent meg a piacon. A friss, zöld, aromás parfüm fás, virágos, citrusos és vizes jegyeket is tartalmaz. Az ellentétek egységét reprezentáló illat egyszerre érzéki és frissítő. Azoknak a karakteres, elegáns és gondoskodó férfiaknak ajánlott, akik maximalisták, fiatalosak, a sport életük szerves része, és élvezik annak minden egyes pillanatát. A parfüm alapját a bergamottcitrom és a grépfrút képezi, illetve egy csipetnyi borsot és borókabogyót is tartalmaz.


Kosár

A kosár üres!

 Google+

Kövesd a parfümáruházat a Google plus-on!