akciós termékeink
2014. 05 12
Sztárok, akik szerepeltek parfümreklámokban

Sztárok, akik szerepeltek parfümreklámokban

A hollywoodi sztárok filmjeik mellett egy kis keresetkiegészítésképp néha reklámokban is feltűnnek. Egy illatot nehéz képekben kifejezni, de ha egy valóban jó színész kapja meg a feladatot, nemcsak hírnév vagy külső alapján választ a márka, még ez is sikerülhet.

Brad Pitt

Brad Pitt a Chanel No. 5 emlékezetes reklámjában szerepelt, amiért mintegy 4 millió fontot (1,5 milliárd forintot) zsebelhetett be. A reklám ellentétes reakciókat váltott ki a közönségből. Némelyek nagyon megkapónak találják, mások csak nevetnek rajta. A spotban, melyet a Golden Globe-ra jelölt Joe Wright rendezett, a színész szuggesztív tekintettel egy monológot ad elő, drámai szünetekkel tűzdelve. A legnépszerűbb videómegosztó oldalon már több mint 8 millióan látták a reklámot, amely a kommentelők véleménye szerint inkább viccesre, mint drámaira sikerült.

Kate Moss

Az angol topmodell több parfümreklámban szerepelt már, például a Calvin Kleinéban az 1990-es években. A legújabb reklám, amely az ő közreműködésével készült, az Yves Saint Laurent Parisienne-jét népszerűsíti. A 2009-es reklámban a természetesen tetőtől talpig Yves Saint Laurent-ba öltöztetett modell egy taxiban suhan végig Párizson egy rózsával a kezében, és egy ismeretlen férfiról fantáziál, majd végül egy erkélyen találja magát, kilátással az Eiffel-toronyra. Az nem derül ki a reklámból, hogy a kis kaland valóban megtörtént, mielőtt Kate beült a taxiba, vagy csak elképzelte. Az viszont igen, hogy a szupermodell 35 évesen is ugyanolyan vonzó volt, mint húszas éveiben.

Anne Hathaway

A többek közt Az ördög Pradát visel vagy A nyomorultak című filmekből ismert színésznő a Lancôme Magnifique-jét népszerűsíti: a reklámban ezt viselve csábít el egy francia férfit egy elegáns partin. A fás-virágos illatú, szokatlan összetevőket is tartalmazó parfüm reklámja ugyancsak Párizsban játszódik, így természetesen a záró képen helyet kap az Eiffel-torony is.

Emma Watson

A Harry Potter Hermionéját ugyancsak a Lancôme kérte fel a reklámszereplésre. Az angol színésznő a Trésor Midnight Rose-t népszerűsíti. A kisfilmet Mario Testino rendezte. Emma Watson egy romantikus párizsi történetbe keveredik: miután egy könyvesboltban felejti a kalapját, az eladófiú végigrohan a városon, hogy visszaadhassa neki. A reklámot kevésbé kedvelők egy rossz 1980-as évekbeli videokliphez hasonlítják az alkotást, amelynek a záró képsorok szerint lesz folytatása is.

Julia Roberts

Miután Julia Roberts 2011-es parfümreklámját betiltották a túlzott Photoshop miatt, egy év múlva a színésznő egy újabb hirdetésben bukkant fel. A Lancôme La Vie Est Belle-jét népszerűsítő spot 2012-ben készült, és Tarsem Singh rendezte. A reklámban az akkor 44 éves színésznő egy elegáns partin látható. A sztár már 2010 óta a Lancôme nagykövete, de ez volt az első kampány, amelyben részt vett. A gyártó itt már tartózkodott a túlzott photoshopolástól, így megállapíthatjuk, hogy a földig érő fehér ruhát viselő sztár ugyanolyan csinos, mint a Micsoda nő idején. A három híres francia orr, Olivier Polge, Dominique Ropion és Anne Flipo közreműködésével készült parfüm mintegy 63 összetevőt tartalmaz. Julia Roberts elmondása szerint szeret finom illatokat viselni, ugyanis így sokkal magabiztosabbnak érzi magát. Youcef Nabi, a Lancôme International elnöke azt mondja, azért esett a választásuk a színésznőre, mert úgy gondolták, csak egy olyan nő tudná megszemélyesíteni ezt a vidám és nőies illatot, aki egyszerre többféle is tud lenni, és ezzel az összes nőt megtestesíteni; Julia Robertset pedig pont ilyennek tartják.

Kosár

A kosár üres!

 Google+

Kövesd a parfümáruházat a Google plus-on!