akciós termékeink
2013. 03 04
Sztárok parfümjei

Sztárok parfümjei

Énekesnők és színésznők, akik sikeresek a parfüm iparban is. Ismerjen meg bejegyzésünk segítségével néhány fontosabb hírességet és a saját nevüket viselő illataikat.


A külföldi színészek és énekesek gyakran nem elégednek meg a saját szakmájukban elért sikereikkel, és más téren is megpróbálnak maradandót alkotni. Sok sztár dobta piacra saját parfümjét az elmúlt években.

Rihanna

A többszörös Grammy-díjas énekesnő már három parfümöt is kiadott. Az első, a Reb'l Fleur 2011-ben jelent meg. Az illat erős, érzéki, csábító, ám egyben játékos. Neve azért lett Reb'l Fleur, azaz ’lázadó virágszál’, mert Rihannát régen nagymamája hívta így. A parfüm az énekesnőt saját bevallása szerint gyermekkorára, az érett gyümölcsök és virágok illatára emlékezteti. Főbb összetevői a szilva, az ibolya és a vanília. Rihanna második illata, a Rebelle 2012-ben jelent meg. Ez az illat nőies és romantikus, szintén virágos, ám egyben fűszeres is. Főbb alkotóelemei az eper, a gyömbér és a kakaó. Az énekesnő harmadik parfümje, a Nude, azaz a ’meztelen’ szintén 2012-ben jelent meg. Illata titokzatos, vad és szexi, főbb összetevői a jázmin, a vanília és a szantálfa.

Lady Gaga

A zenerajongókat erősen megosztó énekesnő, Lady Gaga Fame, azaz ’hírnév’ elnevezésű parfümjét 2012-ben dobta piacra. Az orchidea, a barack és a méz illatjegyeit magán viselő parfümből több mint harmincmillió üveggel adtak el, ezzel a tavalyi év nyolcadik legkeresettebb illatszere volt.

Madonna

Az énekesnő Truth or Dare, azaz ’felelsz vagy mersz’ elnevezésű parfümje 2012-ben jelent meg a piacon. Az illatszer neve Madonna 1991-es, azonos című dokumentumfilmjére utal, amelyet Magyarországon Madonnával az ágyban címmel mutattak be. Madonna egyik legmarkánsabb gyermekkori emléke édesanyja illata volt, akit korán elveszített. Saját parfümjével ezt az erős gardéniás, tubarózsás illatot szerette volna újrateremteni egy kicsit modernebb, merészebb formában.

Jennifer Lopez

A Puerto Rico-i származású énekesnőnek már hat parfümje is megjelent, a Glow, a Still, a Live, a Deseo, a Love&Glamour és a Love&Light. Az első, a 2002-es Glow, azaz a ’ragyogás’ üvegcséje a női testet idézi, az illata pedig az énekesnő szerint azt a pillanatot, amikor tisztán és frissen kilépünk a zuhany alól. Főbb összetevői a grapefruit, a rózsa és a jázmin.

Beyoncé

Az énekesnő Heat, azaz ’forróság’ elnevezésű első parfümje 2010-ben jelent meg, ezt követte a Pulse, azaz a ’lüktetés’ 2011-ben. A Heat fontosabb összetevői az orchidea, a barack, a mandula és az ámbra, a Pulse-é pedig a körte, a jázmin, a bazsarózsa és a vanília.

Jennifer Aniston

A Jóbarátok sztárja 2011-ben piacra dobott parfümjének saját nevét adta. A Jennifer Aniston egy romantikus, virágos, friss és elegáns illat, amely a színésznő személyiségét idézi.

Christina Aguilera

Az énekesnő első parfümje szintén saját nevét viseli. A Christina Aguilera a virágos-gyümölcsös illatcsaládba tartozik, fő összetevői a szilva, a mandarin, az őszibarack és a jázmin. A Secret Potion, azaz a ’titkos bájital’ hasonló illatvilágú, fontos alkotóelemei a maracuja, a mandarin, a citrom és a pézsma. A sztár további négy parfümöt dobott piacra, az Inspire-t, a Royal Desire-t, a Red Sin-t és a by Night-ot.

Halle Berry

A gyönyörű színésznő bevallása szerint egy nőnek ezer arca van, egyszer titokzatos, máskor nyitott; más a rivaldafényben, alkonyatkor és gyertyafényben; azonban mindig csábító és természetes. Három, más-más karakterű parfümje is erre a többarcúságra utal: a 2008-ban piacra dobott Halle természetes, a Reveal szenvedélyes, a legújabb illat, a Closer pedig csábító.

Paris Hilton

Az amerikai örökösnő Paris Hilton, Just Me, Heiress, Heir, Can Can, Fairy Dust, Passport, Tease és Siren néven dobta piacra parfümjeit. A virágos-gyümölcsös Just Me, azaz ’egyszerűen én’ a gyöngyvirág, a frézia, a rózsa és az áfonya illatjegyeit viseli magán; a keleti-virágos Siren (’szirén’) fő összetevői pedig a mandarin, a lótuszvirág, az orchidea és a szantálfa.

Kosár

A kosár üres!

 Google+

Kövesd a parfümáruházat a Google plus-on!